Na een eerste sessie in april staan voor juni de eerste volgende trainingsdata van de training preventiemedewerker al weer op de agenda!

In juni organiseren wij de tweede open-inschrijving van 2023. De basis blijft hetzelfde: focus op rol, positie van de preventiemedewerker en zijn vaardigheden om gevaren te herkennen, hiervan de risico’s te beoordelen om deze vervolgens op de juiste manier op te pakken. Vanwege wijzigingen in de (aanpalende) Arbowet en -regelgeving (o.a. rondom wijze uitvoering en diepgang in de RI&E vanuit toetsing eisen) is de training op dat punt flink geactualiseerd zodat jij, als aanstaande preventiemedewerker, up-to-date én klaar bent voor het goed invullen van jouw rol en taken na (of net vóór) de zomer van 2023!

Bij HOEVERS Arbozorg hebben wij al bijna 20 jaar ervaring in het verzorgen van deze training preventiemedewerker. De in-company training voor grotere klanten geven wij maandelijks en ook vier keer per jaar is de training via open-inschrijving te volgen. Inmiddels hebben wij al honderden preventiemedewerkers een vliegende start kunnen geven in hun organisatie.

Wij willen dat ook graag iets voor jou daarin betekenen: dùs lees snel verder op de trainingspagina én meld je aan!

Naar training Preventiemedewerker >>>
Share This