HOEVERS Arbozorg

Onderzoek, advies en training in arbeidshygiëne en veiligheid

Wie wij zijn

HOEVERS Arbozorg is het nieuwe onderzoek, training en adviesbureau van Ronald Hoevers. In de periode 2005 tot 2022 was hij mede-eigenaar van PRISMA Arbozorg. Vanaf april 2022 werkt Ronald vanuit zijn nieuwe kantoor in het Emerhuys in Zutphen. Hij is (gecertificeerd) arbeidshygiënist (vanaf 1995) en hoger veiligheidskundige (HVK vanaf 2012). Naast zijn ruime kennis en ervaring werkt Ronald samen met verschillende andere arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen, bedrijfsartsen, arbeids- en organisatiedeskundigen én arbodiensten in zijn netwerk.

Ronald zelf is specialist in arbeidshygiëne en arbeidsveiligheid en overtuigd dat een veilige, gezonde en prettige werkomgeving de prestaties van medewerkers en organisaties verbetert.

Enthousiast, open en met een no-nonsense aanpak helpen ik en mijn samenwerkingspartners bedrijven en (non-profit) organisaties, die net als wij werken aan een veilige, gezonde en duurzame werkomgeving.

Met onze praktisch ingestelde onderzoeken, trainingen en adviezen helpen wij organisaties de veiligheid en gezondheid te optimaliseren en dit zelfstandig verder uit te bouwen. Hierbij delen wij onze kennis met onze opdrachtgevers en partners in het werkveld.

500+

OPDRACHTGEVERS
(VANAF 2005) 

1.000+

ADVIESOPDRACHTEN
(VANAF 2005)

500+

CURSISTEN
(VANAF 2005) 

Wat wij doen

Vanaf 1995 is naamgever van HOEVERS Arbozorg en eigenaar Ronald Hoevers actief op het gebied van arbeidshygiëne en veiligheid op de werkplek en hebben vele bedrijven en organisaties onderzoeken, adviestrajecten en/of trainingen toevertrouwt aan HOEVERS Arbozorg en haar partners/netwerk. En daarmee een bijdrage te hebben geleverd aan de zorg voor arbeidsomstandigheden (Arbozorg). Wij werken landelijk en voor met name middelgrote en grote organisaties (ook multinationals) in industrie, zorg, (gemeentelijke) overheid, detailhandel(ketens) en meer.

Wij kunnen op vrijwel alle praktische vragen rondom arbeidsveiligheid en -gezondheid iets voor uw organisatie betekenen. Wij vinden het belangrijk dat u krijgt wat u ervan verwacht, daarom is het vaststellen van uw verwachtingspatroon en hetgeen wij bieden duidelijk uiteen en met u door bij de start en het offerte traject.

Ronald Hoevers is ook initiatiefnemer van het platform Preventiemedewerker.net: bestaande uit een website met achtergrond informatie en nieuwsberichten en -brieven, social media kanalen én een LinkedIn groep voor (aanstaande) preventiemedewerkers! Vanaf 2005 tot nu hebben vele honderden preventiemedewerkers een training van ‘de trainer’ Ronald Hoevers gehad. 

Hoe wij werken

Persoonlijk omdat wij graag met mensen werken. We houden van korte lijnen. Werken op basis van vertrouwen en houden het contact laagdrempelig.

Deskundig U verdient niet minder! Ik en mijn samenwerkingpartners zijn toegewijde specialisten in arbeidshygiëne en veiligheidskunde. 

Enthousiast Met aanstekelijk enthousiasme en gevoel (voor humor) helpen wij bedrijven en non-profit organisaties met de vraagstukken.

No-nonsense want we pakken onze opdrachten graag pragmatisch aan. We geven heldere adviezen en bieden trainingen waarmee én waar na u direct aan de slag kan.

Transparant in onze communicatie. In het geven en ontvangen van feedback. Vooraf stemmen we het verwachtingspatroon duidelijk open en eerlijk af.

Aandacht voor u. We zijn flexibel en denken mee. Stellen daarbij uw vraag centraal: zo krijgt u dat wat u precies u mag verwachten en nodig heeft.

Maak kennis…

Ronald Hoevers

Arbeidshygiënist (AH) en hoger veiligheidskundige (HVK)

Ronald is arbeidshygiënist (AH) en hoger veiligheidskundige (HVK) en richt zich voornamelijk op arbeidshygiënische vraagstukken rond blootstelling aan gevaarlijke stoffen, geluid en beoordeling van het binnenklimaat. Daarnaast speelt hij een rol bij de begeleiding, uitvoering en vooral de toetsing van de RI&E. 
Lees meer >>>